Jeg tenker meg at du som valpekjøper har tenkt nøye gjennom det å ha hund og alt det innebærer. At du har undersøkt om rasens foredeler/ulemper. Dette er viktig fordi man skal leve med hunden (og den med deg/dere) i 10-15 år!! Les gjerne hundebøker, snakk med folk som har hund, dra på hundeutstillinger og undersøk litt om forskjellige raser. 

Det er nok ikke alle som passer til å ha en Norwich Terrier, og det er derfor viktig for meg å treffe deg som valpekjøper og bli kjent med deg. Kjemien mellom oss må stemme da jeg setter pris på å få følge valpen gjennom dens liv. Det er også viktig å finne den rette valpen til den rette valpekjøperen. Det er ikke bestandig at disse punktene er mulig å følge, så da kan du risikere å få nei til kjøp av valp fra meg eller at du er nødt til å vente til neste kull for at vi skal finne den rette valpen som passer til deg og dine.

Valpene leveres:
- registert i Norsk Kennel Klubb
- forhåndsregistrert i Agria Dyreforsikring
- med helseattest
- ID-merket
- parvovaksinert
- innvollsormbehandlet

I tillegg får valpen med seg en valpepakke som består av en pose valpefor, teppe med "godlukt" fra mor og de andre valpene i valpekassa. 

Jeg anbefaler mine valpekjøpere å forsikre valpen sin da det er DYRT om uhellet skal være ute. Selv har jeg god erfaring med Agria forsikring som har gode forsikringsvilkår.