Markham's Bina

Bina født 27.april 2004 bodde på Tyristrand sammen med Jorun og hennes familie, og jeg har hatt 2 valpekull på henne. Hun var en hoppende glad labrador helt til det siste. Bina var en lærevillig hund og Jorunn en flink fører så de to hadde det mye gøy sammen. og oppnådde flotte resultater i Lydighet med blandt annet opprykk til kl.C. Jeg er stolt over å ha hatt en forvert som brukte de egenskaper så lå i Bina. I november 2015 fikk himmelen en ny stjerne.Tusen takk til Jorun som tok så godt vare på henne, vet at du savner henne veldigHjerteHjerte 

NUCH Mambrinos Friendship

Inka ble født 16.mars 1997. Jeg kjøpte Inka av Jan Roger Sauge som har kennel Mambrinos, og det var med henne begynte jeg med utstilling og etter vært avl. Inka var en liten kosejente, og hun var veldig glad i barn. Hun kunne også være det motsatte, sta og vrang hadde hun bestemt seg for noe var hun nesten ikke til å rokke. Mat, ja det var et kapittel for seg, hun slukte alt hun kom over

NUCH Markham's Anna

Anna er den første hunden jeg har etter eget oppdrett, og hun har selv hatt 2 valpekull. Sportrening er den aktiviteten hun likte best, vi har også vært på mange utstillinger og hun har 2 Cert og blitt BIR. Det jeg husker best er da hun ble BIS valp i Kongsberg, da stod det et stykke om henne i Lågendalsposten, gjett om jeg var stolt.

Anna ble 10 år, hun har hatt et flott liv og alltid vært en "glabrador" Hun forlot denne verden 18.mai 2011 på en verdig måte, og vi kan kose oss med mange fine minner.    

NUCH Mambrinos Knoch Out (Trango)

Trango ble født 16.september 1999. Han var en virkelig "mammadalt", kanskje ikke så rart. I valpeperioden var han med meg overalt. Jeg jobbet på Lysaker, pendlet med buss hver dag og han var med fra han var 8 uker. Han ble kontorets kosegutt. Trango var en spesiell labrador for meg, alltid rolig og sindig. En gang på hytta kom det en søye med 2 lam mot oss, jeg tenkte hva skjer nå...... Søya gikk sakte mot Trango, (som var i bånd) men han stod like stille. Det endte med at søya slikket Trango i ørene, og han syntes dette var topp. Mannen på nabohytta trodde ikke det han så, men sa at dette var en spesiell hund. Bildet er fra NKK sin utstilling i Bø hvor han fIKK Cert og ble Norsk utstillings Champion.

Lab-Hunts Another Chico

Chiko var min første hund, en labrador som virkelig visste hva han ville. Han var en "jaktlabrador" og elsket å apportere og gå spor. Han hadde også bronsemerket i lydighet.

Cha's Benjamin Brun

Benjamin var en labrador full av fart og spenning. Best var han da han stod på gulvet og hoppet rett i været, gjennom aftenposten og opp på fanget til Petter. Desverre fikk han store problemer med albuer og måtte derfor avlives så alt for tidelig.

Markham's Ally Mac Beal

Ally McBeal var en aktiv liten Norwich Terrier valp. Ally ble født 13. desember 2009 og hun var den eneste tispen i kullet. Hun kunne plutselig ligge på salongbordet som om det er det mest naturlige i denne verden, men hun var søt da. Hun likte også å ligge på fanget og kose, ville gjerne ha mye oppmerksomhet, noe hun nok har arvet etter sin mor Kaisa. Agillity var også noe hun syntes var veldig gøy.