• Gratulerer med dagen 25 juli

  Hurra for Ida som fyller 3 år i dag. Hun sender en hilsen til sine 2 brødre ;)

 • Gratulerer med dagen 30 juli

  Henry, allerede 2 år. Gratulerer med dagen. Han sender også en hilsen til sine 2 søte søstre ;o)

 • 16.07.2014

 • Markham's Bina

  I dag har jeg vært på koselig tur sammen med Jorun og den hoppende glade labradoren Bina. Hun er moren til Thea som er sjef hjemme hos oss. (se bilde nedenfor)

GRATULERER MED DAGEN

Gratulerer med dagen til alle i D-kullet som fyller 7 år i dag. De ble født den 07.07.2007. En spesiell gratulasjon til vår egen Thea (Dorothea). Hun skal feire dagen sammen med sine firbente og to bente venner. Kylling og is står på menyen.

21. og 22. juni

Fredag formiddag reiste Ida, Henry og jeg på utstillingstur til Oppdal. Da vi kjørte over Dovrefjell møtte vi snøværet. Heldigvis var det bare en skur og snøen la seg ikke i veibanen. Lørdag regnet og blåste det, fjellene rundt Oppdal var helt hvite og det var nede i 1 grad kl.06.00.

Vi hadde ikke oppmøte før kl.10.00 så jeg børstet og gjorde hundene klare på hotellet. Henry var først i ringen, han fikk en strålende kritikk. Etterpå var de Ida sin tur, hun fikk også en flått kritikk. I BIR og BIM finalen  der Ida og Henry konkurrerte mot hverandre var det Henry som ble BIR og skulle være med i gruppefinalen. Mens vi ventet på finalen som ikke begynte før kl.15.00 gikk vi tilbake på hotellet og varmet oss. Det ble en spennende finale. Vi ble plukket ut blandt de 5 beste, og til slutt plassert som 2 i gruppen, kjempegøy.

                            

                                     Henry                                                    Ida

 

Søndag var vi igjen klare for utstilling. På lørdag kjøpte jeg meg vanter, jeg skulle ihvertfall ikke fryse på hendene. Hundene fikk ekstra tepper i burene sine, så da var det bare å gjøre seg klar for nok en kald dag. Denne dagen likte dommeren Ida bedre enn Henry, så hun ble BIR men ble ikke plassert i gruppefinalen. Det ble en flott helg, men jeg tror aldri jeg har frosset så fælt noen gang, selv ikke om vinteren. Det var godt å sette seg i varm bil, høre på  lydbok og kjøre hjemover til litt varmere vær.

                                          

 

 

 

  

 • Håper det blir mye multer til høsten

 • Rester etter vinterens "muserede"

 • Steiner i vannkanten

10.juni

Vekkeklokken ringer, jeg ser på den 06.10...... jeg har satt klokken en time feil. Nå skulle jeg reist hjemmenfra for jeg skal være på Formo hos Lene kl.07.00. Vi skal reise sammen på utstilling i Sandefjord. Aldri har jeg vel dusjet og kledd så fort på meg. Det er sol og varmt, og siden jeg bare skal skal stille Henry blir de andre hundene igjen på hytta sammen med Petter. Det ble en flott utstillingsdag. Henry ble beste hanne, han fikk CK, Cert og ble BIR. Etterpå koste vi oss med mat og kake. På hjemturen stoppet vi og feiret med ISSmiler stort  Både Henry og jeg var slitne da vi kom opp på hytta igjen.

                                               

 

28.mai

 

Nydelig sommervær ute og Ida syntes kanskje det var godt med et badKulHun ble ihvertfall veldig fin, og er nå klar til å være med Henry på utstilling neste helg. 

26.april

Helgetur på hytta. Vi pakket bilen med hunder, ski, truger og sist men ikke minst mat til både to og firbente. Det var mye snø igjen, og det var klisterføre. Jeg valgte å gå på truger, noe de "små" firbente var glad for, da gikk det ikke så fort. Vi hadde noe fantastiske dager med sol, uten vind så vi brukte hele dagen ute. Litt leit å reise hjem, men hverdagen kaller.

16-17 mars

Nok en flott utstillingshelg, denne gang i Kristiansand. Reidun Andersen med en Cairn Terrier og jeg med Kaisa og Henry reiste forventningsfulle av gårde fredag formiddag. Turen gikk fint, men det tok litt tid før vi fant hotellet. Det blåste og regnet, men etter flere timer i bilen måtte hundene luftes. Kaisa hadde regndress, men Henry måtte tørkes med hårføner når vi kom inn igjen. Resten av kvelden koste vi oss med pizza på rommet.

Lørdag: Tidelig oppe og vi klare for NTK avd.Agder sin utstilling. Henry er først i ringen, får Ck, Cert og blir BIM. Kaisa får også Ck og blir BIR.

 

                                                  

                             Kaisa                                                       Henry

Søndag: Vi spiser en Early Bird frokost før vi pakker og reiser bort til Sørlandshallen hvor NKK skulle ha sin utstilling. Også i dag konkurrerer Kaisa og Henry med seg selv. Henry får også i dag Ck, Cert og Cacib, Kaisa får Ck og Cacib. I konkurranse om hvem som blir best i rasen liker dommeren Henry best så han blir BIR og Kaisa blir BIM. Hjemreisen går fint, og hundene er veldig glade for å komme hjem til sine andre firbente venner og ikke minst gostolen.

                     

                    Kaisa                                                      Henry

 

12. mars

5 varme grader og nydelig vær ute. Henry og Ida storkoser seg om dagen. Selv har jeg vinterferie og på mandag pakket jeg bilen og tenkte å ha noen fine dager på fjellet. Da vi begynte på bakkene opp mot hytta, måtte vi dessverre snu. Det var bare is på veien og jeg kom verken oppover eller nedover. Måtte derfor få tak i en traktor som fikk meg ut fra snøplogkanten, og vi måtte reise hjem.

Endelig, nå har bevisene på Henry sine utstillingsresultater fra Helsinki i Finnland kommet. Det ble en fantastisk tur.

23. Februar

Nå er 3mila til jentene i OL akkurat ferdig, fantastiske skijenter vi har. Bilen er pakket og Ida, Henry og jeg er klare for å reise på hundeutstilling til BØ. Turen går fint, vi stopper på veien og kjøper litt "goddis" til kvelden. Vi rekker også å gå en liten tur før herrenes skiskytter stafett, spennende. Resten av kvelden tilbringes i sofaen foran TV, veldig avslappende. Da klokken ringer søndag morgen er det bare å stå opp, spise frokost og pakke bilen for så å reise bort til utstillingshallen. Henry er igjen første mann ut, får en veldig fin kritikk og vinner unghund klassen med Ck, Cert og blir beste hanne. Ida vinner champion klassen, og blir beste tispe. Så skulle Ida og Henry konkurrere om BIR og BIM. Ida vant og ble BIR, men ble ikke plassert i gruppen. Nok en flott utstillingsdag er over og vi setter oss i bilen og reiser hjemover. Hundene sovner med en gang, selv setter jeg på en spennende lydbok av Kepler, Ildvitne så turen hjem gikk fort.

                      

                           Ida                                                           Henry

9.februar

Utstilling på Exporama, Hellerudsletta. I dag var Lene og Linda også med, nesten som et lite "familietreff" med Norwich. Dommer Arne Foss. Jeg hadde med meg Ida og Henry. Lene var først ute med søte Fame, i stor konkurranse med seg selv ble hun BIR valp og BIS 5 valp. Så var det Henry sin tur, han ble 2 beste hanne med Cert bare slått av sin egen far Thomas, som ble beste hanne. I tispeklassen vant Kicki, søsteren til Henry unghundklassen også hun med Cert. I championklassen var det Ida som vant foran sin tante Emma som ble 2 beste tispe, og Kicki som ble 3 beste tispe. I konkurransen om BIR og BIM var det Thomas som ble BIR og Ida som ble BIM. Nok en flott dag i utstillingsringen som ble avsluttet med morsdagskake og kaffe. Takk til Lene og Linda for en flott dag.

                                                  

                                      Ida                                       Henry

 

28.januar

I dag tok jeg med meg Kaisa, Ida og Henry på skogstur på Eggemoen. Det var minus 3 grader og nydelig med hvit snø på alle kanter. Et lite stykke fulgte vi bilveien, men så måtte vi ut i løssnøen. Det var ikke noe problem for Henry var en flink brøytebil. Han elsker å "base" i snøen, mens jentene helst vil ha brøytet veiKul

25.januar

Lørdag morgen, det snør og jeg gruer litt for å kjøre bil til utstilling på Exporama, Hellerudsletta i dag. Det er glatt å kjøre, men jeg har beregnet god tid så turen går fint. I dag er det bare Ida som skal stilles, og hun er glad for å få være med som alene hund. Dommer i dag er Branislav Rajic. Ida vinner tispeklassen med Ck, hun vinner over hannhunden og blir BIR.

                     

                                       

 

 

26.januar

Søndag, og Ida og jeg er klare for nok en utstilling på Exporama Hellerudsletta. I dag er et bare Ida som får Ck og hun vinner derfor tispeklasse og blir BIR denne dagen også. HIPP HURRA for Ida. Dommer var Svein Bjarne Helgesen.

                     

 • Markham's Britney Spears (Ida)

  Etter en flott tur i skogen velger Ida å krølle seg godt sammen i gostolen med alpakkaullteppe godt rundt seg.

 • Cog-Wheel's How Do You Do(Henry)

  Henry velger å legge seg på sofa'n for der har han full oversikt, og er sikker på at han ikke går "glipp" av noe.