Norwich Terrier valper

Onsdag 29.juli

 

Tiden går så alt for fort og nå har 2 av valpene reist til sine nye hjem. Den siste frøkna blir værende hos oss. det er ganske stille etter at de reiste og jeg savner de amå hjerteknuserne mine.

Marit har flyttet til en familie i Drammen og fått en storebror som heter Theo. Tilbakemeldingene er at hun ser ut til å takle situasjonen veldig bra og utforsker sin nye verden med stor iver.

Heidi har flyttet til Oslo, også hun koser seg sammen med sin nye familie. Hun tar nye utfordringer på strak arm.  

 

 

 

 

  

Torsdag 18. Juni

Det å finne navn til valpene syntes jeg er vanskelig, men denne gangen ønsket jeg å kalle dem opp etter 3 av våre flotte ski jenter Marit, Therese og Heidi.


   

Markham's Climb on Therese


   

Markham's Come on Heidi


   

Markham's Carry on Marit

 


Tirsdag 17.Juni

Her kommer en oppdatering på valpene som nå har blitt 6uker gamle. Ida har nå overlatt mye av jobben til meg, men hun skal sjekke at alt gjøres riktig. Valpene får nå oppbløtt valpefor 4 ganger om dagen, og Ida står klar til å ta alle rester. Det er ikke mye til sommer ute, men jeg prøver å ha valpene ute litt hver dag. De stortrives med å få løpe og kose seg på plenen.

Onsdag 27. mai

Du verden så fort tiden går, valpene allerede tre og en halv uke gamle. Nå er de oppe på bena og går bortover i valpekassa med sjanglete skritt. I dag har de også fått smake på oppbløtt valpefor. Jeg har aldri hatt et valpekull som har slukt maten så fort, dette var tydeligvis noe som smakte helt fortreffelig.

Torsdag 7.mai

      

Petter er ivrig fotograf om dagen, så det blir knipset mange fine valpebilder. I dag var det dette bilde som ble et blinkskudd.

Onsdag 6.mai

Valpene vokser og melkefabrikken går for fullt, alle legger på seg og ser ut til å trives. Ida er en veldig omsorgsfull mor så de blir vasket og stelt etter alle kunstens regler. Her er det ingen som slipper unna.

Mandag 4.mai

Endelig etter uker med spenning fødte Ida valper, 3 røde tisper. Etter ca. 1 døgn med å gå hvileløs frem og tilbake, litt graving i valpekassa var fødselen i gang. Hun begynte med pressveer kl. 14.00 og 18.55 var alle tispene født. Heldigvis gikk fødselen uten komplikasjoner.