Vi bor i Hønefoss og er en familie på 7, 2 på to ben og 5 på fire ben. Det er meg Mona som jobber på Hole Bo og Reabiliteringssenter som helsefagarbeider. Jeg har hatt Labrador siden 1994, og hadde mitt første valpekull i 2001.
Petter som kaller seg selv autorisert hundelufter, er nå pensjonist, han og LabradorThea er daglig på fjell eller skogsturer. Thea blir 9 år i Juli
Kaisa som er en Norwich Terrier på 8 år, hennes  datter Ida blir 5 år i juli. I 2015 fikk Ida 3 tispevalper og den ene av dem ble boende hos oss og har fått navnet Therese.
I oktober 2012 hentet jeg en liten Norwich Terrier gutt fra Sverige som heter Henry, et lite sjarmtroll. Det kan være ganske livelig her noen ganger, men for det meste er det rolig. 
Jeg fikk min første Labrador retriever Chicko i 1994.  Som valp var han ganske stri og sta, og som første gangs hundeeier fikk jeg virkelig noe å jobbe med, men jeg lærte også utrolig mye. I 1998 ble han nr. 1 og klubbmester i lydighet. Han ble også 2 ganger klubbmester i jakt. 
I mai 1997 hentet vi en Labrador tispe som het Inka. Hun ble begynnelsen til min sykdom, det sies nemlig at jeg lider av hundegalskap.
 Med Inka reiste jeg en periode rundt om i landet på utstilling nesten hver helg. Vi hadde både opp og nedturer, men hun ble NUCH. Med Inka startet også mitt liv som Labrador oppdretter. 
Det meste av min fritid bruker jeg på hundene. Vi har hytte på fjellet og der er vi så ofte vi kan. Med gjerde rundt hytta kan de gå løse og være ute hele dagen, kan tro de koser seg. 
Dette var litt om meg og min familie, hundene kan du lese mer om på hjemmesiden. Kos dere.