22. Juni

Tiden flyr av sted og vi har allerede kommet til St.Hans. På grunn av sykdom har jeg ikke vært aktiv med hjemmesiden. Vi har heller ikke vært aktive på hundeutstillinger i år, men håper å få med oss noen utstillinger til høsten. Kaisa blir nå 11 år, Ida blir 6år, Henry 5år og Therese er allerede 2 år. Labrador Thea fyller 10år i Juli, men er fremdeles en valp i hodet.

Jeg skal prøve å være litt mer aktiv på hjemmesiden å holde den oppdatert med sommerens aktiviteter.

10. Juni

 

 

Norsk Terrier Klubb hadde sin årlige utstilling i Mjøndalen og jeg skulle prøve meg sammen med Henry. Han slo til og ble beste hanne og BIR. Det ble en flott dag sammen med gode venner. Gøy å være litt tilbake igjen.

14. April

Påsken på hytta 2017 ble en fin og avslappende uke. Det var ikke snø. så vi gikk små turer på bena. Det ble også en del innetid med en god bok og strikking, herlig. Det beste er jo at hundene storkoser seg og kan være ute å kose seg. Bilde viser mor og datter som har inntatt gostolen etter en fin dag ute.

13. Januar

Nok et nytt år banker på døren med blanke ark og nye utfordringer. Helt på slutten av året fikk jeg beviset på at Henry har blitt Internasjonal Utstillings Champion, gode Henry guttenHjerte