15. Juli

 

 

På Ringerike har vi mange fine turområder og Kilemoen er en av dem. Vi bruker denne moen mye da det er fine stier og mange muligheter til tur der. Når det ikke er båndtvang løper hundene løse og storkoser seg. Her er det Henry og Kaisa som hoppet opp på utsikts krakken, mens Therese og Kaisa hadde det travelt med å spise blåbær.

  • Veldig koselig å få bilder fra valpekjøpere. Her er Bella klar for båttur. Hun har vært med i båt fra hun ble hentet hos oss bare 8 uker gammel.

  • I Sommer har Bella bodd litt i Frankrike. Her har hun akkurat fått ny sommersveis, søte Bella. Hun er veldig lik sin søster Therese, men hun akkurat dette uttrykket kjenner jeg igjen fra hennes bestemor Kaisa.

10. Juni

Jeg har i mange år hatt som tradisjon å reise til Oppdal på Utstilling. I 2015 fikk Ida valper så da måtte vi stå over, men nå hadde jeg meldt på 3 hunder, Therese, Ida og Henry. Vi ankom Oppdal fredag kveld og hadde nydelig vær over fjellet. Jeg gikk bort på utstillingsplassen og fikk satt opp teltet så det ikke skulle bli  så stressende på lørdag morgen. Vi gikk en liten rundtur i Oppdal sentrum før vi tilbrakte resten av fredagen på senga.

 

11. Juni

Lørdag morgen, solen skinte og vi var klare for utstilling. I dag skulle jeg stille Therese og Henry, vet ikke helt hva jeg tenkte når jeg meldte på både hannhund og tispe. De skulle inn i ringen rett etter hverandre, stressende. Heldigvis finnes det hjelpsomme mennersker i denne hundeverden så jeg fikk god hjelp av en annen utstiller. Therese var først i ringen og sjarmerte dommeren, hun fikk veldig fin kritikk og ble beste tispe med CK, Cert og beste Junior. Henry fikk også fin kritikk, ble beste hannhund med CK. I konkurransen mellom beste tispe og beste hannhund slo Henry Therese og ble BIR, mens Therese ble BIM.

                                       

                     

12. Juni

Søndag morgen var vi klare for en dag på utstilling. I dag var Therese bare heiegjeng, for det var Ida og Henry som skulle i ringen. Begge to gikk bra og viste seg veldig fint i ringen, fikk flotte kritikker. Men som i går måtte jeg ha hjelp til beste hannhund og beste tispe. Ingen av dem hadde lyst til å gå med en fremmed dame, så etter litt prøving og bytting av hund ble det Henry som ble beste hannhund og Ida som ble beste tispe. Nok en flott dag på utstilling. Da var det bare å pakke sammen telt og utstyr å ta fatt på veien hjem. Borte bra, men hjemme best.

                                        

4. Juni

NKK internasjonell utstilling i Drammen og jeg skulle stille Ida. Det er nå et år siden hun sist ble stilt ut så hun var klar. Solen skinte fra skyfri himmel, men vi hadde oppmøte kl.09.00 så temperaturen var fremdeles til å leve med. Ida gjorde jobben sin, vant Champion klassen, ble beste tispe med Cacib og ble BIM. Hun ble derfor kvalifisert til Crufts utstilling i 2017. HURRA for Ida.

                                                                    

                                                         

                               

6. Juni

 

Terrierspesialen i Mjøndalen. Henry og Therese fikk være med i dag. Henry skulle først i ringen og i dag og han viste seg bra, gikk som ei "kule". Han ble nummer 2 i Champion klassen og 3 beste hannhund.

Therese var litt lurvete i pelsen så jeg tok mange runder med meg selv, skal, skal ikke stille henne ut. Vi stilte og tok det som trening. Hun gikk bra, er en morsom liten frøken å  stille. Therese ble nummer 2 i juniorklassen og 4 beste tispe med Res.Cert. Det ble en flott helg, litt i overkant for meg og min form, så nå er det fullstendig avslapping i gostolen eller ute på campingsenga.

13.-18. Mai

 

Tiden flyr avsted, nå er vi midt i Mai allerede. Pinse og 17.mai, vi reiser på hytta. Fremdeles er det mye snø, men vi kan ihvertfall kjøre bil helt til døra. Været er ganske bra så det blir noen små gåturer på meg og mine Norwicher. Petter og Thea er sprekere enn oss så de tar langturene. Therese er i farta hele dagen, hun har ikke tid til å være inne.

17. mai ble feiret stille og rolig, men selvfølgelig ble det pølser til både to og firbente. Kransekake, jordbær med fløte til dessert mmmmm deiligSmiler stort

 

Nesten hver dag hadde vi besøk av disse flotte dyrene helt inn til hytteveggen.

4. mai

 

HIPP HURRA for denne flotte gjengen som fyller 1 år i dag. Du verden så fort tiden går. Håper alle har en flott dag med masse godbiter. Therese har kost seg med pølserbiter og åpnet en pakke med nok et lekedyr som hun løprundt på plenen med, kastet det i været og storkoste seg. HjerteHjerte

23. april

Therese skal på sin første offisielle utstilling. Heldigvis hadde vi sent oppmøte, for både hun og jeg er glad i senga på morningen. Hun taklet det å være i en støyende hall, sammen med mange hunder og mennesker veldig bra. Hun var alene sin klasse, vant da denne og fikk CK og vant tispeklassen. I konkurranse om beste tispe og beste hanne vant hun over hannen og ble BIR. Jeg er så stolt av det lille sjarmtrollet mitt.

Påsken 2016

Ut på tur

Henry venter på jentene

Henry og Therese

Skareføret

20. Februar

 

Jeg har blitt "bestemor" til en søt liten valp som heter Ted, en herlig liten Pomeranian.  Han er så liten enda at foreløpig har han bare fått hilse på Therese. Ted var veldig skeptisk til sin nye venninne, men etter hvert fant de hverandre og jeg tror de kan bli gode venner.

12. Februar

 

Her flyr dagene avsted og vi er allerede midt i februar. Her er det lite snø så turene vi går blir på bena uten ski. Akkurat nå er det 12 kalde grader ute så Thea og Ida syntes det er best å ligge godt inntil ovnen.

7. Januar

Ut på tur aldri sur..... Min eldste datter Line og hunden Zappa var på en kjempefin tur i dag. Litt nysnø gjorde at det ikke var glatt, men fint å gå. Jeg hadde bare med Henry og Therese som storkoste seg i snøen. Dette var virkelig balsam for sjelen som det heter.

 

Henry

Zappa

2. Januar

 

Bella, Markham's Come One Heidi kikker innom og sier hei til sin søster Therese. Koselig med bilder fra valpekjøpere.

2. Januar

Therese

 

Nytt år og nye utfordringer. Sammen med Petter og mine firbente venner håper jeg dette blir et spennende år med mye glede. Regner med at det også blir noen  utstillingsturer sammen med gode venner.