UTSTILLINGSRESULTATER 2014

 

Kaisa: 1 BIR - 3 BIM - 1 CACIB - Norsk Veteran Vinner 2014 - Nordisk Veteran Vinner 2014

Ida : 4 BIR - 4 BIM - 1 CACIB

Henry: 7 Cert - 3 BIM - 7 BIR - 3 CACIB - 1 BIG 2 - Årets Norwich Terrier 2014

  

                         

29. desember

Henry og jeg er klare for årets siste utstilling i Letohallen. Vi har oppmøte kl.11.00 så vi behøver ikke å stå opp sammen med sola. Som vanlig var det fullt i hallen, men vi greide å finne oss en plass i nærheten av ringen. Dommeren likte Henry godt og han fikk flott kritikk og han ble til slutt BIR. Dette ble en flott avslutning på utstillingsåret 2014.

                                                                

                                           

 

14. og 15. november

14 november. Vekkeklokken ringte kl.05.00 og jeg skulle reise på utstilling, Dogs4all. Hipp Hurra for Kaisa (Airescot Sigrid Undset) som ble Norsk Veteran Vinner 2014 og BIM veteran.

16. november. Vi er igjen klare for en ny dag på Lillestrøm. Kaisa ble Nordisk Veteran Vinner 2014 og  Henry (Cog-Wheel's How Do You Do) ble 3 BHK.  Da bedømmelsen i ringene var over samlet vi oss til et felles julekoldtbord. Det var veldig koselig å kunne sette seg ned, spise god mat og bare slappe av sammen med gode hundevenner,

25. og 26. oktober

Kaisa har fyllt 8 år og jeg hadde lyst til å stille henne i verteranklassen. Denne helgen var det dobbelutstilling i Letohallen og vi er klare. Lørdag skulle også Lene stille Fame og det er alltid koselig med trivelig selskap mens man venter på at det skal bli vår tur til å gå i ringen. Fame var først ute og hun beveget seg flott i ringen, fikk et velfortjent Cert og Ck. Kaisa vant veteranklassen og ble beste tispe, ble BIM og BIR veteran. Søndag var vi igjen på plass, og Kaisa gjentok resultatene fra lørdagen, BIM og BIR veteran. En flott helg, og Kaisa storkosete seg når hun fikk en "alenehelg" sammen med meg.

                          

 

   

      

 

  • 11 - 13 oktober

  • Den første snøen har kommet, men solen skinner og vi har hatt en strålende helg på hytta.

7. september

Jeppe, Ida og Balto er klare til å glede andre

I regi av Røde Kors er jeg nå godkjent som besøksvenn med hund. Kurset startet i vår. Vi eiere måtte gjennom full kurspakke med fem kursdager hos Røde Kors, noe som innbefattet alt fra førstehjelp til omsorgs- og pasientvennkurs. Deretter måtte hunder og eiere ta kurs over to helger med instruktør Line Sandtvedt fra Antrozoologisenteret i Ås. Den siste eksamen og godkjenningen var nylig på Hvelven omsorgssenter i Hønefoss. Hundene måtte blant annet tåle skarpe og brå lyder av rullestoler og krykker som falt, høye skrik og å bli tvangskoset med. Det var et lærerikt halvår, og vi gleder oss til fortsettelsen.

 

10.august

Hjemreise, og klokken ringer grytidelig for båten går 08.00 om morgenen. Båtturen går fint, hundene er kjempeflinke. Vi ankommer Stockholm og starter på den lange veien hjem. Vi stopper for å spise litt, hundene må luftes. Jeg er heldig som bare sitter på mens Lene kjører. Da vi nærmer oss Formo hvor Lene bor ser hun hvistnok sauer som løper over veien???? jeg ser dem ikke, godt hun snart er hjemme. Selv stuper jeg inn døra hjemme 04.00. Nå blir ikke bilen tømt for bur, sekker og div. utstillingsting nå skal jeg sove. Hjem kjære hjem.....

9.august

Lørdag, vekkeklokken ringer 05.30. På grunn av kø ved inngangen til hallen valgte vi å være der da hallen åpnet 07.00. Det var påmeldt 113 Norwich Terriere og jeg gledet meg til å se så mange. Henry var først i ringen, han gikk bra, fikk fin kritikk, men ble ikke plassert denne gangen. Ida stilte i championklassen og av 18 tisper ble hun plukket ut blandt de 6 beste, men etter siste uttak røk hun ut. Det ble en flott og koselig dag sammen med gode venner.

8.august

Så er dagen kommet og vi er på vei til World Dog Show i Helsinki. Jeg reiser sammen med Lene Weum og hennes 2 hunder, Kicki og Fame. Selv har jeg med meg Ida og Henry. Vi skal kjøre bil til Stockholm og ta båt derfra til Helsinki. Både kjøreturen og båtturen går fint og vi ankommer hotellet på fredag formiddag. Det var et kjempefint sted med fine luftemuligheter for hundene.